Citrus d.o.o. Lovas

menu

O nama

O nama

Citrus d.o.o. Lovas je obiteljska firma vlasnika obitelji Peić i Burger. Posjeduje 100 ha zemlje što u zakupu i u vlasništvu. Na 75 ha tvrtka se bavi proizvodnjom ratarskih kultura, a na 25 ha su vinogradi.

Za turiste se nudi obilazak vinarije u Lovasu kao i kušanje vina. U "Vinskoj kući" u Opatovcu udaljenoj 300 m od ceste Vukovar - Ilok - moguć prijem gostiju - max. 50 osoba sa pripremom hrane (na otvorenom ognjištu) - hladna predjela, kotlić - gulaš, fiš, pečenje sa ražnja.

Lokacija "Vinske kuće" u Opatovcu može biti zanimljiva iz više razloga: nalazi se na lokaciji uz cestu Vukovar - Ilok, prilaz objektu je makadam – kamen, blizina Dunava kao i pogled na sam Dunav iz vinograda.

Sudjelujemo na raznim sajmovima te ocjenjivačkim izložbama vina na kojima dobivamo priznanja za svoja kvalitetna vina kontroliranog zemljopisnog podrijetla.

Najavite se u degustacijsku salu!

Obiteljsko okruženje i način života upravo se mogu osobno doživjeti i kušati u našoj degustacijskoj sali, tamo gdje zimi u ognjišću gori vatra, tamo gdje se okupljamo oko velikog, masivnog drvenog stola, tamo, gdje možete uživati u domaćim narescima, uvijek novim uzbudljivim "kapljicama".

Najavite svoj dolazak i kušajte naša vina uz domaće zalogajčiće, a uz ognjište možemo smjestiti i grupe do 50 osoba. 

U ugodnim ambijentima kušaonica, svi zaljubljenici u vrhunsku  vinsku kapljicu mogu kušati vina i uživati u okusima i mirisima vrhunskih i kvalitetnih vina iz srca Srijema.

Gdje Dunav ljubi nebo .

Ponuda vina

  • Stolna i kvalitetna vina
  • Graševina
  • Frankovka
  • Rajnski rizling
  • Cabernet sauvignon
  • Chardonnay
  • Pinot bijeli

Fotografije

Citrus d.o.o. Citrus d.o.o. Citrus d.o.o. Citrus d.o.o. Citrus d.o.o. Citrus d.o.o. Citrus d.o.o. Citrus d.o.o. Citrus d.o.o. Citrus d.o.o.
Citrus d.o.o. Citrus d.o.o. Citrus d.o.o. Citrus d.o.o. Citrus d.o.o. Citrus d.o.o. Citrus d.o.o. Citrus d.o.o. Citrus d.o.o.
Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward