menu

O nama

O nama

Citrus d.o.o. Lovas je obiteljska firma vlasnika obitelji Peić i Burger. Posjeduje 100 ha zemlje što u zakupu i u vlasništvu. Na 75 ha tvrtka se bavi proizvodnjom ratarskih kultura, a na 25 ha su vinogradi.

Za turiste se nudi obilazak vinarije u Lovasu kao i kušanje vina. U "Vinskoj kući" u Opatovcu udaljenoj 300 m od ceste Vukovar - Ilok - moguć prijem gostiju - max. 50 osoba sa pripremom hrane (na otvorenom ognjištu) - hladna predjela, kotlić - gulaš, fiš, pečenje sa ražnja.

Lokacija "Vinske kuće" u Opatovcu može biti zanimljiva iz više razloga: nalazi se na lokaciji uz cestu Vukovar - Ilok, prilaz objektu je makadam – kamen, blizina Dunava kao i pogled na sam Dunav iz vinograda.

Sudjelujemo na raznim sajmovima te ocjenjivačkim izložbama vina na kojima dobivamo priznanja za svoja kvalitetna vina kontroliranog zemljopisnog podrijetla.

Najavite se u degustacijsku salu!

Obiteljsko okruženje i način života upravo se mogu osobno doživjeti i kušati u našoj degustacijskoj sali, tamo gdje zimi u ognjišću gori vatra, tamo gdje se okupljamo oko velikog, masivnog drvenog stola, tamo, gdje možete uživati u domaćim narescima, uvijek novim uzbudljivim "kapljicama".

Najavite svoj dolazak i kušajte naša vina uz domaće zalogajčiće, a uz ognjište možemo smjestiti i grupe do 50 osoba. 

U ugodnim ambijentima kušaonica, svi zaljubljenici u vrhunsku  vinsku kapljicu mogu kušati vina i uživati u okusima i mirisima vrhunskih i kvalitetnih vina iz srca Srijema.

Gdje Dunav ljubi nebo .

Ponuda vina

  • Stolna i kvalitetna vina
  • Graševina
  • Frankovka
  • Rajnski rizling
  • Cabernet sauvignon
  • Chardonnay
  • Pinot bijeli

Fotografije

Video

Nagrade,plakete,priznanja

Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward